Magazin > Film & Glasba & TV
18 ogledov

"Ljubosumen sem na Willa Ferrella"

1/11
Žurnal24 main
V kinematografe prihaja pustolovska komedija Gulliverjeva potovanja. V vlogo Gulliverja se je tokrat vživel Jack Black, ki je priznal, da še ni videl prejšnjih verzij te legendarne pustolovščine.

Kako ste dobili vlogo Gulliverja?

Producent me je vprašal, ali bi ga igral, in takoj sem privolil. Navadno takšne ponudbe zavrnem, a ta zgodba me je čisto pritegnila. Čeprav nisem videl nobenih prejšnjih verzij Gulliverjevih potovanj, sem čutil, da bi zelo pasal v pustolovščino.

 

Oglejte si napovednik za film in galerijo.

Je bilo snemanje zahtevno?

Bilo je podobno drugim filmom, v katerih sem skoraj v vsakem prizoru. Tudi pri Gulliverju sem bil večinoma pred kamero, a sem imel delo tudi za kamero, saj sem pomagal pri produkciji. Ljudje mislijo, da je to delo lahko, a ni. Sam ga jemljem zelo resno.

 

Kakšni so vaši načrti po Gulliverju?

Nekaj stvari je še vedno v povojih, a o njih ne smem govoriti. Lahko pa izdam, da trenutno treniram tai chi, saj bi se resnično rad naučil nekaj kung fuja. Upam, da bom v prihodnosti posnel komedijo, ki bo vključevala kung fu.

 

To je komična vloga, ampak videli smo vas tudi v resnejših. Kaj vam je ljubše?

Rad imam različne žanre, a nisem na misiji, da moram ljudem pokazati, da zmorem več različnih stvari. Komedijo imam rad, če pa ima kdo dramsko zgodbo, za katero misli, da mi je pisana na kožo, bom to upošteval.


Vendar ste v drami zelo dobri in ljudje bi vas radi večkrat videli v drami ...

V kakršnemkoli filmu, v katerem igram, mora biti kanček komedije. Mislim, da v čisti drami nisem zanimiv.


Mislite, da se komedija lahko loti vsake občutljive teme?

Ja, a za to je potreben čas. Velikokrat se zgodi, da nekdo pove šalo, a ne bo izpadlo smešno, če še ni pravi čas za smeh na to temo. A čez čas vse postane smešno.

 

Ali občudujete druge igralce v komediji?

Seveda, na nekatere sem zelo ljubosumen. Trenutno mi je najbolj všeč Will Ferrell, zelo sem ljubosumen nanj. Obožujem ga, ker je nadarjen, pameten in me vsakič nasmeji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.