Magazin > Film & Glasba & TV
26 ogledov

Luka prejel največ ljubezenskih pisem

Luka Skruber TV3
Izvedeli smo, da se je za Luko Skuberja prijavilo največ deklet.

Nocoj se na TV3 začne resničnostni šov Ljubezen na seniku. Pred poletjem smo izvedeli, katerih deset fantov s podeželja išče družico, nocoj pa bo znano, koliko pisem so prejeli.

Iz neuradnih virov smo izvedeli, da je bil med mladenkami najbolj zaželen 33-letni konjerejec Luka Skuber z Zgornjega Jezerskega.

Kot rečeno, bo danes Saška Lendero potovala od kmeta do kmeta in jim izročila pisma. Danes se bo javno iskanje ljubezni za pet kmetov tudi končalo. V oddaji namreč ostanejo le tisti, ki so prejeli največ pisem. Srečneži nato skupaj s Saško izberejo pet deklet, s katerimi bi se radi srečali. Za vsako dekle bodo imeli le 20 minut časa. Fantje nato izberejo tri punce in jih povabijo v svoj dom. Že prvi dan obiska pa se bodo morali od ene ločiti. Po fazi spoznavanja si izberejo najljubšo, s katero odpotujejo na romantično potovanje.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.