Magazin > Film & Glasba & TV
68 ogledov

Mafijsko-rdeča zabava

red party Arhiv organizatorja
Red Party. Enaindvajsetega junija bodo bežigrajski stadion spremenili v posebno prizorišče, kjer bo nastopil Axwell iz Swedish House Mafie.

V petek, 21. junija, se bo v slovenski prestolnici na starem Plečnikovem stadionu za Bežigradom odvil že peti Red Party. Open air dogodek bodo popestrili domači in tuji didžeji, kot so Daddy's Groove iz Italije, Norvežan Ørjan Nilsen in egipčanski duo Aly&Fila. Za vrhunec večera pa bo poskrbel Axwell, osrednji član priljubljenega kolektiva Swedish House Mafia.

Žur od jutra do jutra

Ena od novosti te "rdeče" zabave je uradni after party, ki bo, kot pravijo organizatorji (Black Pony), plesno dogajanje podaljšal pozno v noč, in to na različnih lokacijah po Ljubljani. Dogajati pa se bo začelo že čez dan, ko bo – upajo organizatorji in obiskovalci – še sijalo sonce. Organizirane bodo namreč najrazličnejše aktivnosti. Bežigrajski stadion bo krasil velik oder, prizorišče pa bo prilagojeno konceptu in praktičnosti, kot je vidno zgoraj na simbolični fotografiji.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.