Magazin > Film & Glasba & TV
20 ogledov

Maja bo v album vključila oboževalce

Maja Keuc Jernej Borovinšek
Priljubljena pevka Maja Keuc je trenutno polno zaposlena s snemanjem prvega studijskega albuma, ki bo predvidoma izšel jeseni. K nastanku pa želi vključiti vse oboževalce, ki ji stojijo ob strani.

Maja zadnje dni bolj malo spi. Kot glasbenica želi namreč sodelovati v vseh procesih nastajanja albuma, zato dneve in noči preživlja v studiu. Vmes je kljub temu našla nekaj časa za oddih in odšla na zaslužen dopust v London, a se je takoj po prihodu v Slovenijo spet polna energije zaprla v studio. "Priznam, da mi nič ni težko, ampak sama imam le dve roki in dan je dolg le 24 ur. Na žalost sem imela vmes tudi nekaj težav z zdravjem in sem morala dva nastopa odpovedati, ampak na srečo se je, kar se zdravja tiče, vse dobro izteklo," je pojasnila.

Medtem ko radijske valove osvaja s singlom Zmorem, pa za september že pripravlja novega. Temu  bo sledil še izid prve plošče. "O naslovu albuma razmišljam že dlje časa, najbolj všeč pa mi je ideja, da bi v izbiro naslova prek Facebooka vključila vse, ki mi na moji poti stojijo ob strani in me podpirajo. Skupaj bomo torej dali na kup vse ideje in izbrali. Veselim se, da bodo na ta način pri albumu sodelovali tudi moji oboževalci."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.