Magazin > Film & Glasba & TV
24 ogledov

Maščevalna podivjana vožnja

Milton in Piper, ki ju poganjata visoki oktan in čisti bes, morata odbiti silovi Žurnal24 main
V Planete Tuš po Sloveniji je minuli teden prišel akcijski film Divja Vožnja, z Nicholasom Cageom v glavni vlogi. Ogledate si ga lahko v Celju, Mariboru, Kranju, Kopru in Novem mestu.

Nicholas Cage je Milton, okoreli hudodelec, ki je pobegnil iz pekla in ima zadnjo priložnost za odrešitev. Na vsak način želi ustaviti sekto fanatikov, ki so mu ubili hčer. Za to ima tri dni časa, preden ob polni luni žrtvujejo njegovo majhno vnukinjo.

Milton mora izkoristiti ves svoj bes in se podati do skrajnjih meja, da bi ohranil zadnjo vez s človeštvom. Pridruži se mu Piper (Amber Heard), mlada privlačna natakarica, ki vzame avto svojega bivšega fanta, da bi pomagala Miltonu.

Par zasleduje karizmatičnega Jonaha Kinga (Billy Burke) in njegove morilske privržence. King bo vsakega svojih vernikov vrgel pod kolesa Miltonovega črnega challengerja '71, da bi izpolnil usodo in ustvaril Pekel na Zemlji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.