Magazin > Film & Glasba & TV
3111 ogledov

Mateja (Življenje na tehtnici) odpeljali reševalci: "Išče pozornost skozi kupe zdravil"

življenje na tehtnici, matej Planet TV
Drama že prvi teden.

Nova sezona šova Življenje na tehtnici se je začela v nedeljo in spet bomo priča preobrazbam, izzivom in čustvenim trenutkom. Med najbolj pretresljivimi zgodbami je tudi zgodba prevajalca Mateja iz Ljubljane, ki ga za sodelovanje v šovu med drugim motivira tudi želja po potovanjih, zaradi odvečnih kilogramov si ne more privoščiti niti daljše hoje, saj težko naredi več kot 2000 korakov dnevno, 3000 korakov je že uspeh. Ne more kolesariti in ko je šel leta 2018 nazadnje, po dolgem času, na kolo, je po nekaj deset metrih izgubil ravnotežje in padel. Teža ga ovira tudi pri čisto vsakodnevnih opravilih, je povedal.

Matej je član ekipe modrih, ki jih trenira Andrej Milutinović. Ko ga je ta vprašal, kaj ga najbolj motivira, ja Matej odgovoril, da zdravje in dolgoživost. Čeprav med gibanjem trpi, pa Matej poskuša opraviti vse zadane naloge. Izjavil je celo, da so treningi brutalni, a si je takšnih treningov želel.

življenje na tehtnici, matej | Avtor: Planet TV Planet TV
Je morda pretiraval? Kot smo prvi poročali, je moral eden od tekmovalcev že v prvem tednu zapustiti šov. Z reševalnim vozilom so ga odpeljali na preiskave. Kot je sedaj razkril Planet TV, je bil Matej tisti, ki je imel težave.

"Matej išče pozornost skozi kupe zdravil, ki jih jemlje. Stroka ne ve nič, nihče ne ve nič, le on ve. Dejansko pa je zelo na tleh in zelo bolan. Vidi se, da ni zdrav," je njegovo situacijo pokomentirala ena od njegovih sotrpink v šovu. 

Zakaj točno so poklicali reševalce, še ni znano.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.