Magazin > Film & Glasba & TV
32478 ogledov

Medtem ko se je znojil v šovu, se je zunaj odvijala družinska drama

življenje na tehtnici, nejc Planet TV
Planet TV je za tega kandidata naredil izjemo.

življenje na tehtnici, nejc | Avtor: Planet TV Planet TV
Nejc, kandidat šova Življenje na tehtnici, se je umaknil od svoje skupine, pa tudi med treningi ni bil pri stvari, saj so ga pestile hude skrbi. Da bi mu olajšal življenje v šovu, ga je na pogovor odpeljal Gregor Poljanec Kirsch. "Najtežje je to ... Tukaj sem že nekaj časa, moja partnerka pa je v bolnišnici. Noseča je. Morala bi že pred dnevi nujno roditi, pa še ni bil rok," mu je zaupal bodoči očka in dodal, da sta se s partnerko kar pet let trudila za naraščaj. "Tukaj sem zato, ker sva se za to skupaj odločila. Da bom lahko otroku zdrav očka," še pravi Nejc, ki upa, da bo njegova ekipa razumela, zakaj je bil nekaj dni slabe volje. 

Kirsch je pokazal veliko razumevanja, saj se zaveda, da je Nejcu hudo tudi zato, ker nima vseh informacij, zato mu je omogočil pogovor s partnerko. Ta mu je povedala: "Otrok ne pridobiva teže toliko, kot bi moral. Vsak dan snemajo njegov utrip in premike. Moja kri in urin sta v redu. Rast je problem. Noge, roke, srce, glava rastejo, samo trebušček ne. Razvija se asimetrično. To ni tak problem. Sprožijo porod in potem zunaj pridobiva toliko več teže." Nejcu je srčna izbranka zagotovila, da je z njo in otrokom vse v redu, kar ga je pomirilo. "Nazaj sem dobil energijo, ki jo človek potrebuje, da lahko spet funkcionira," je povedal in pohitel nazaj v telovadnico.

Modri se morajo ta teden še bolj potruditi, saj so pretekli teden spet izgubili proti rdečim. Tokrat so enega člana izgubili. Kovčke je pospravil Strelec.

 

 

 

Komentarjev 2
  • Pierre 17:26 17.september 2024.

    Ima zastonj (psiho)terapijo...

  • Avatar Garancija
    Garancija 08:27 17.september 2024.

    Mene pa zanima honorar tekmovalca na dan ,aja ni za v javnost