Magazin > Film & Glasba & TV
4 ogledov

Morilec v meni za zamudnike

(Foto: IMDb) Žurnal24 main
Vsako nedeljo si v Kinodvoru lahko ogledate predstavo, ki ste jo v času predvajanja v kinematografih zamudili. Tokratni film za zamudnike je Morilec v meni (The Killer Inside Me), ujemite ga ob 19. uri.

Po romanu legendarnega pisca rumenih krimičev Jima Thompsona posneta zgodba pripoveduje o mladem, čednem, priljubljenem šerifovem namestniku iz malega ameriškega mesta. Vendar ima Lou Ford (Casey Affleck)v resnici kopico težav. Z ženskami, z zakonom, s trupli, ki se kopičijo v njegovem okrožju. Predvsem pa z dejstvom, da je pod uglajeno, šarmantno površino v resnici tudi sadist, psihopat in morilec. Zanka okrog njegovega grla se zateguje in samo še vprašanje časa je, kdaj bo mladeniču zmanjkalo izgovorov …

Prvi ameriški film legendarnega britanskega režiserja Michaela Winterbottoma je obenem uspešen poskus revitalizacije filma noir  in povsem sodobna, šokantna kriminalka, ki je po premieri na festivalu Sundance sprožila tako razsrjene in pretresene kot navdušene odzive.

Cena redne vstopnice je 4,95 evra, za vstopnico s popustom za starejše od 60 let, mlajše od 14 let, dijake in študente pa boste odšteli 4,25 evra.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.