Magazin > Film & Glasba & TV
34 ogledov

Na koncert pod krinko iz maščevanja

(Foto: Kinodvor) Žurnal24 main
Prejšnji teden je na velika platna Kinodvora prišla burkasta ruska komedija Koncert. Danes si jo lahko ogledate ob 16. in 21. uri.

Andreï Filipov (Alexey Guskov) je bil genij in sloviti dirigent najznamenitejšega ruskega orkestra, teatra Bolšoj. Ko pa ni hotel odpustiti židovskih glasbenikov, so ga komunisti na vrhuncu slave vrgli iz službe. Padel je v depresijo, se zatekel k pijači – in zdaj, pri petdesetih, dela v Bolšoju kot čistilec.

Nekega dne pa prestreže telefaks, ki vabi bolšojski orkester v Pariz, in na misel mu pride nora ideja: zbral bo svoje stare prijatelje, nekdanje glasbenike, ki se v Moskvi komaj preživljajo kot taksisti, trgovci z bolšjih trgov, snemalci zvočnih efektov za pornografske filme … in namesto povabljencev bodo odpotovali oni. Res zbere pestro druščino nekdanjih članov velikega orkestra, ki se pod krinko pravega Bolšoja odpravijo v Pariz, da bi prelisičili usodo in se maščevali!

Redna cena vstopnice je 4,95 evra, za dijake, študente in osebe starejše od 60 in mlajše od 14 let pa 4,25 evra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.