Magazin > Film & Glasba & TV
39 ogledov

Na koncu jih je potešil Jan Plestenjak

Pivo in cvetje
1/5
Pivo in cvetje
Sinoči se je zaključil festival Pivo in cvetje v Laškem. V treh dneh se je na štirih festivalskih prizoriščih zvrstilo 37 glasbenih skupin in njihovih gostov iz Slovenije in tujine.

Etno-glasbeno-turistični festival Pivo in cvetje so že drugič obiskali gostje iz Amerike, ki so v Laško ponovno privabili množico poslušalcev, tudi iz tujine. Vrhunski kitarist Warren Haynes je s svojo skupino Govn't Mule ponovno navdušil, tako s svojim izvrstnim nastopom, kot odprtostjo, saj je na odru zaigral s slovensko zasedbo Big Foot Mama. Prav tako pa smo bili deležni prvega DJ "partyja" v zgodovini prireditev, prvič pa so na festivalu nastopili tudi izvajalci rap glasbe.

Na odru so se v četrtek zvrstili Natalija Verboten, Kingstoni, Maya, Gibonni, Oto Pestner & Big Band Laško, v petek Kladivo, Konj & Voda, Elevators, Dan D, in Modrijani, v soboto pa skupina MI2 ter Vlado Kreslin. Sobotne poslušalce so dodobra razvneli Help!ovci z Beatlesovimi uspešnicami, Jernej Zoran & Ministrstvo Resnice, elektroswingerski Manouche ter Tabujevci in za konec še Jan Plestenjak.

Tradicionalni ognjemet in vodna simfonija sta na sobotni večer ponovno navdušila množico ljudi in pregnala temne oblake, zato so obiskovalci lahko uživali v pravih poletnih, a ne prevročih temperaturah.

Komentarjev 2
  • renemario 06:18 15.julij 2013.

    Ne vem kako jih lahko mamoin sinček poteši. Z lepimi pogledi morda? No ja....slovenska posebnost.

  • Unknown 16:45 14.julij 2013.

    ... kako so zaj****i szi vstopninami pa nič ne napišete .... veliko nas ni šlo ravno zaradi tega, kajti na koncu s prevozom bi po osebi samo da bi lahko bili tam prišlo preko 50€ iz primorske ... kje je ...prikaži več še hrana in pijača za 3 dni ... sramota ... upam da so pogrnli v prodaji vstopnic, namreč vsakega ki poznam s katerimi smo vsako leto tradicionalno hodili si je zadnji trenutek premislil zaradi druge lokacije in takih cen ...