Magazin > Film & Glasba & TV
25 ogledov

Na plaži z GoGo plesalkami

(Foto: Jure Henigsman) Žurnal24 main
Schengenfest bo obiskovalce razvajal tudi s številnimi obfestivalskimi dogodki.

Glasbeni festival Schengenfest, ki bo med 30. julijem in 1. avgustom v Vinici ob Kolpi, bo poleg številnih zvenečih glasbenih imen, kot so Laibach, Jinx in Boban in Marko Marković orkestar, ponudil tudi obfestivalske dejavnosti.

V soboto in nedeljo (31. julija in 1. avgusta) se bodo obiskovalci festivala lahko pomerili v košarki, badmintonu, odbojki na mivki, nogometu in plavanju v Kolpi. Tisti, ki so jim bolj pri srcu rodeo, space trainer, bungy trampolin, ameriški gladiator ali ročni nogomet, pa bodo v igrah lahko uživali vsak dan med 11. in 19. uro v zabaviščnem parku. 

Stand-up s Pižamo
Dogajanje na plaži ob Kolpi bodo z glasbo in GoGo plesalkami konec tedna začinili Baleric Elegance Live, DJ Pan, DJ Aleksius, DJ Aleksij in DJ Diaz. Za tiste s kreativno žilico pa organizatorji pripravljajo delavnice in tekmovanja: trebušni ples, Schengenfest talent, haiku delavnico ter delavnici slikanja in body paintinga pod vodstvom Nejca Smodiša in Sebastjana Šeremeta ter druge.

V nedeljo zvečer bosta na Schengenfestu nastopila tudi stand up komika Pižama in Marina Orsag.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.