Magazin > Film & Glasba & TV
52 ogledov

Naj bo spomladanski oddih divji

Absolventi vladali Zakintosu Marko Ocepek
Zaplavali smo v sončno pomlad, diši pa že skoraj po poletju. Toda še preden se na peščenih obalah začno divje zabave, si privoščite spomladanski oddih, Collegiumov Spring Break festival, ki se bo od 27. aprila do 2. maja odvijal v Rovinju in Kanegri.

Collegium Spring Break festival, tako kot lani, tudi letos postregel z raznolikim glasbenim programom. "Letošnji program je prilagojen za vse okuse glasbe. Tako se lahko tu najdejo ljubitelji pop, rock, hip hop in elektro glasbe. Za vsakega se bo našlo nekaj zanimivega in verjamemo, da bodo vsi odri za mlade privlačni," nam je povedala Nina Jeram, vodja promocij in produkcije pri Collegium Mondial Travel.

Na festivalskem prizorišču v Rovinju, ki bo postavljeno v obmorsko letovišče Amarin, se bo v šestih dneh zvrstilo več kot sto izvajalcev, organizatorji pa ob povečanju števila in kakovosti nastopajočih upajo, da bo številko obiskovalcev preseglo lanskih tri tisoč.

Izpostaviti gre zveneča imena elektronske glasbe – nastop Sashe Lopeza in slovenskega mojstra Umeka, za hip hop vibracije bodo med drugim poskrbeli Klemen Klemen, Doša in N’toko, ljubitelji pop, rock in punk zvokovja pa boste lahko uživali z April, Zablujeno generacijo, Toronto Drug Bust in drugimi.

Sviralo bo tudi v Kanegri
Če vas v dogajanje v rovinju le ne mika toliko, svoj žurerski nos lahko pomolite v Kanegro, kjer se bodo vili bolj domači zvoki. Na odru bodo med drugim svirali Mambo Kings, Jasmina Kandorfer Čekeliš in DJ Jeti.

Na obeh prizoriščih, tako v Rovinju kot v Kanegri, boste spomladanske sladkosti okusili tudi v športno-zabavnih igrah, na party ladjicah, svojo energijo pa boste lahko sprostili na tematsko obarvanih večerih.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.