Magazin > Film & Glasba & TV
76 ogledov

Naj ostane med nami za zamudnike

Film je nastajal bod budnim očesom režiserja Rajka Grlića. (Foto: Spletna stran Žurnal24 main
Vsako nedeljo si v Kinodvoru lahko ogledate predstavo, ki ste jo v času predvajanja v kinematografih zamudili. Tokratni film za zamudnike je Naj ostane med nami, ujemite ga ob 19. uri.

Brata Nikola (Miki Manajlović) in Braco (Bojan Navojec) v bolnišnici obiščeta umirajočega očeta, priznanega umetnika in slikarja. Ob tem opazita številne očetove slike ljubezenskih prizorov, kar na dan prinese številne skrivnosti in združi zgodbe petih ljudi ter njihovih dvojnih življenj. Pet intimnih, čustvenih in grenko-sladkih človeških usod se sredi Zagreba združi v večno pripoved o iskanju sreče in ljubezni, ki se pojavljata v najbolj nepričakovanih oblikah, a ju le redki uspejo prepoznati in sprejeti.

Naj ostane med nami je sodobna zgodba o erotičnih strasteh, ki se skrivajo pod dolgočasnim, mirnim površjem vsakodnevnega mestnega življenja. Opisuje dogodke v premožnejših družinah, ki večinoma ostajajo skriti, a povzročajo bolečino. Film govori o dveh bratih iz Zagreba, ženah, ljubimkah ter otrocih, ki ne poznajo svojih pravih očetov. Dvojna življenja in večplastna razmerja se prepletajo v grenko-sladko zgodbo o srditem iskanju ljubezni in sreče, o strasti, ki ne usahne, ter o usodnih posledicah, do katerih pride, četudi zgolj po naključju, ko se nekdo znajde v tuji postelji.

Cena redne vstopnice je 4,95 evra, za vstopnico s popustom za starejše od 60 let, mlajše od 14 let, dijake in študente pa boste odšteli 4,25 evra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.