Magazin > Film & Glasba & TV
58 ogledov

Najprej na Blok Party, nato na Y

David Morales Arhiv izvajalca
Pred Osnovno šolo Savsko naselje se sobotno žuranje začne, še preden pade mrak. Že čez dan boste noreli ob bučni glasbi, zvečer pa … Kam drugam kot na Y na Gospodarsko razstavišče?!

Blok Party III, kulturna prireditev, je mladostniška veselica med bloki. Rdeča nit dogodka je povezanost skupnosti Savskega naselja. Udeleženci in zainteresirani se namreč angažirajo in ustvarijo dogodek za druženje, športne aktivnosti in norenje ob domačih imenih glasbene scene.

Od 14. ure dalje se boste lahko pomudili na zaključnih turnirjih v nogometu in košarki ali zaplesali na koncertih Alye, Maje Keuc, Adija Smolarja, Trkaja, Challeta Salleta, Adama Veliča, Emkeja, Sausages, Xzequtifz, Half Naked, Omarja Naberja, Jacuzzy, Da Kru, Line Kuduzović, Alexa Volaska, Katarine Male, Los Ventilos, The Fakkers in mnogih drugih.

Dobro ogrevanje za Ylon Festival, ki sledi na Gospodarskem razstavišču, se vam ne zdi? Tam se obeta zaključek festivala muza, prava klubska senzacija, na kateri boste noč preplesali s priznanimi glasbenimi izvajalci, med katerimi so David Morales, Hed Kandi, Starkillers in Bingo Players.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.