Magazin > Film & Glasba & TV
229 ogledov

Namesto Saše Lendero Nataša Naneva

 Nataša Naneva
1/5
Žiga Radulj.
Namesto Saše Lendero v promo spotu za šov Kmetija: Nov začetek Nataša Naneva.

Glavna zvezda enega od dveh spotov za resničnostni šov Kmetija: Nov začetek je 28-letna Kranjčanka Nataša Naneva, kar je nenavadno, saj je obraz šova sicer Saša Lendero. A brez skrbi, Saša ostaja voditeljica.

"Vodja projekta promocije Kmetije: Nov začetek Matic Marc je naredil celotno zasnovo promocije resničnostnega šova. V prvi fazi se je odločil, da se bosta predvajala dva promo spota – prvi z dvema moškima, ki kažeta surovo moč, in drugi, v katerem bo nastopila lepotica Nataša Naneva, ki bo pokazala ženstvenost. Ekipa je Natašo izbrala zato, ker so si želeli imeti dekle, ki bo po videzu nasprotje voditeljici Saši Lendero, zato so zbrali temnolasko. Za naprej ne bi radi vsega izdali, a verjemite, tudi Saška še pride," pravijo na Planet TV.

Navdušena nad snemanjem 

"Snemanje ni bilo naporno, ravno nasprotno. Bilo je zelo prijetno. Okolica je prelepa, mirna, lahko smo božali konje in ostale živali. Televizijska ekipa je bila krasna. Zelo smo se zabavali,“ pa je za Žurnal24 izjavila temnolasa zumbo inštruktorica in manekenka ter dodala, da se v šov kot kandidatka ne bi prijavila. "Ko sem videla hišico, v kateri bodo bivali, in sobo, ki naj bi bila luksuzna, mi ni bilo prav prijetno. Delo na kmetiji me sicer ne bi skrbelo, bolj bi me motili slabi higienski pogoji.“

Razkrila pa je, da bi jo zanimalo delo voditeljice. Je Saša dobila konkurenco?

Komentarjev 2
  • Boris Odreitz 18:44 15.julij 2015.

    same nesnage ki pa zvenijo grozno !

  • h3o 09:24 15.julij 2015.

    spet sama kurbarija!