Magazin > Film & Glasba & TV
37 ogledov

"Od nekdaj sem si želela igrati v filmih"

rihanna youtube.com
Rihanno bomo od 19. aprila dalje lahko gledali v filmu Bojna ladja.

V filmu igrate negativko, ste uživali v tej vlogi?
Vsekakor! Počutila sem se tako kot v vsakdanjem življenju (smeh). Ni bilo tako, v resnici sem zelo garala, da sem svoje misli povezala z vlogo, ki sem jo odigrala. Šele ko ti to uspe, tvoj lik resnično zaživi.

So to vaše prve igralske izkušnje?
Igranje v filmih je nekaj, kar sem si želela od nekdaj. Nisem vedela, ali mi bo všeč ali ne, vendar se je na koncu izkazalo za odlično izkušnjo.

So vam izkušnje, ki ste jih pridobili s snemanjem videospotov, pomagale pri filmski vlogi?
Niti malo, film je popolnoma drugačen. Ko snemam videospote, sem Rihanna, kar je zelo lahko. V filmu pa sem se morala znebiti Rihanne in se vživeti v svoj lik, Raikes.

Kako je bilo sodelovati z zvezdniki, kot sta Taylor Kitsch in Alexander Skarsgård?
Odlično, super sta, Taylor je zelo zabaven, Alex pa smešen, prijazen, sladek in pravi gentleman. Taylor mi je dal tudi nekaj nasvetov, ki so mi prišli zelo prav. Hvaležna sem za tako barvito ekipo.

Obožuje komedije

Je težko preklopiti z glasbe na film?
Super je, saj pri filmu nisem čutila popolnoma nobenega pritiska, le užitek. Izkušnja je zelo drugačna od moje glasbene kariere, zaradi katere sem vsak dan na letalu in na drugem koncu sveta. Na snemanju filma si dlje časa na enem koncu, vsak dan začneš in končaš ob istem času, imaš proste konce tedna in čeprav je zelo rutinsko, mi je všeč. Ne vem, zakaj se ne bi smela ukvarjati z igranjem in glasbo, saj obožujem oboje.

Kaj ste se naučili iz te igralske izkušnje?
Veliko sem se naučila o sebi. Morala sem se soočiti z resnico in to je bilo najtežje. Pri igranju se ne moreš skriti pred svojimi čustvi. To, da se ujameš v njih, naredi tvoje igranje dobro.

Kakšne filme imate radi?
Obožujem komedije, akcijske filme in tudi grozljivke, vendar si ne bi želela zaigrati v grozljivki. Preveč kričanja!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.