Magazin > Film & Glasba & TV
28 ogledov

Plesni detektivi na lovu za diamantom

Predstava vas bo na sedeže priklenila za eno uro. (Foto: Španski borci) Žurnal24 main
Plesna detektivka Where is the diamond s komični in romantičnimi zapleti združuje najbolj atraktivne glasbene in plesne stile. V ljubljanskih Španskih borcih si jo lahko ogledate ob 20. uri.

Lovcema na zaklade je na vroči Kubi poleg salse in koktejlov zelo naklonjena tudi sreča. Žgoče sonce namreč nenadoma osvetli diamant izjemne velikosti in vrednosti. V vrtincu sanjarjenja in kovanja načrtov pa veselje najditelja prekine njegov pajdaš z orožjem v roki ... Ko se na kraju zločina pojavita za primer posebej izbrana detektiva, se lov za izgubljenim diamantom razvije v komično detektivko, ki se seli na glavna prizorišča svetovnih zabavišč. Visoka vrednost diamanta pa spodbudi tudi močna ljubezenska čustva. Bodo le-ta odločala o usodi diamanta ali pa bo, nasprotno, diamant določil usodo ljubezni?

Plesna detektivka Where is the diamond s komični in romantičnimi zapleti združuje najbolj atraktivne glasbene in plesne stile, ki gledalcem privzdigujejo kolena: vroča kubanska salsa, ameriški rock’n’roll 60ih, čutna in energična glasba nočnega življenja Moulin Rougea, romantična ljubezenska tema mjuzikla Dirty Dancing, disco glasba 80-ih let in ikon popa.

Cena vstopnice za otroke, dijake in študente je 10 evrov, za odrasle pa 12.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.