Magazin > Film & Glasba & TV
27 ogledov

Poglejte si novo Catwoman!

Catwoman, Anne Hathaway
1/6
Promo
Produkcijska hiša Warner Bros je javnosti razkrila prvo fotografijo igralke Anne Hathaway, ki je postala nova Catwoman.

Januarja so iz Warner Brosa sporočili, da je Anne Hathaway tista, ki bo nasledila Halle Berry in oblekla slavni kostum Catwoman, zdaj pa so nam končno pokazali, kako je 28-letna igralka videti v seksi črni opravi.

Novi film Batmanove franšize, v katerem bo zaigrala Anne, se imenuje The Dark Knight Rises in ga bo vnovič režiral Christopher Nolan. "Navdušen sem, da bom lahko sodeloval Anne, ki bo odličen dodatek k novi Batmanovi zgodbi," je v začetku leta povedal Nolan. Kaj več o filmu ni želel razkriti, tudi Anne molči kot grob. "Prisegla sem s krvjo," je bila skrivnostna zvezdnica.

Bo Anne dobra mačka?

Anne se bo tako pridružila četici "mačk", ki so v preteklosti že upodobile Catwoman. Prvič je to storila Julie Newmar, ki je zaigrala v Batmanovi televizijski seriji iz leta 1966, nasledila pa jo je Eartha Kitt. Leta 1992 je v filmu Batmanova vrnitev (Batman Returns) mačji kostum oblekla Michelle Pfeiffer, leta 2004 pa si ga je nadela Halle Berry. Ta je za vlogo v filmu Catwoman celo dobila zlato malino in ob tem dejala, da je "film za en drek".

Kako se bo kot Catwoman odrezala Anne, bomo videli julija prihodnje leto, ko bo film The Dark Knight Rises prišel v kinematografe.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.