Magazin > Film & Glasba & TV
512 ogledov

POP TV: Gledalci jezni, še preden se je Kmetija začela. To se je zgodilo včeraj!

kmetija POP TV
"Kaj je to, POP TV?"

Pa smo dočakali prvi del nove sezone resničnostnega šova Kmetija! Kot vsako leto si ljubitelji te oddaje lahko novo epizodo ogledajo en dan pred predvajanjem na televiziji - če imajo zakupljeno kodo za Voyo.

Tako so se mnogi pred ekrane usedli že včeraj ob 20. uri in čakali na prvi del. Nekaj časa očitno zaman, saj se je pod najavo šova na Facebooku vsulo kar nekaj jeznih komentarjev. "Kaj je to, POP TV? Zakaj ne dela Voyo? Sramota za televizijo", "Mene pa zanima, zakaj ne dela Voyo? Zelo rada bi si ogledala letošnjo Kmetijo", "Za koga nas pa imate???? Oglašujete novo sezono, potem pa ne dela", "Zakaj ne moremo gledati Kmetije?", se glasi le nekaj komentarjev razočaranih gledalcev.

"Prvi del Kmetije na VOYO je res imel krajši čas tehnične težave, a kar je bolj pomembno, je, da je vse urejeno in nared za preostanek sezone, ki bo ena bolj pestrih doslej. Ne le na VOYO, nocoj se tudi na POP TV začne zares, in sicer ob 20.00 vas na ekranih čakajo Natalija Bratkovič in letošnji tekmovalci, ki vas bodo nasmejali že v prvem delu. Zakaj se Lauri smili krava, kako bodo po začetnem navdušenju zašli že v prve težave in kdo bo letošnji ljubljenec gledalcev?" so zamudo razložili na televiziji.

Nekateri pa niso bili jezni le zaradi zamude, ampak tudi zaradi izbora tekmovalcev. Kot smo poročali, se bo letos za denarno nagrado potegovalo veliko znanih obrazov. Koga bomo gledali, izveste na tej povezavi

To si nekateri mislijo o izboru letošnjih "kmetov":

"Brezzveze. Izgleda, da se nihče ne prijavi več na šov in iščejo "slavne osebe". Bedarija Na šiht se naj spravijo, da jim ne bo preveč dolgčas."

"Namesto da bi dali priložnost ljudem, ki res potrebujejo denar za svoje kmetije in da se pokažejo z delom, dajete v oddajo kvazi "slavne", kater edini način dela je, da se kažejo po TV."

"Sami "vplivneži", mislim lenuhi."

"Nehajte s tem in povabite ta prave kmete, ki se spoznajo na kmečka opravila. Teh ledenomrzlešev ziher ne bom gledala."

"En sam dolgčas, ljudje, ki še žlice ne znajo držati, kaj šele vile."

Kmetija bo na sporedu od ponedeljka do petka. 

Komentarjev 1
  • Ender3 09:47 02.september 2024.

    Pa kdo to gleda? Kdo to pogreša? Imam občutek, da si bolj kot to sami delajo reklamo..Voyo je itak del njihove komercijale, ki jo dodatno tržijo. Niso vredni centa tistega kar ponujajo /ponavljajo/ V medijih pa vse oglašujejo kot zelo priljubljeno..