Magazin > Film & Glasba & TV
27528 ogledov

POP TV zapušča znan obraz, jo boste pogrešali?

pop tv POP TV
Novico je potrdila.

urška šestan | Avtor: POP TV POP TV
Novinarka in voditeljica Urška Šestan se po 14 letih poslavlja od POP TV, je prvi poročal portal Metropolitan. Novico smo preverili na naši največji komercialni televiziji, ki jo je potrdila. "Moja kariera znotraj informativne oddaje 24UR se po 14 letih res zaključuje. Z veseljem sem soustvarjala dnevne vsebine in se 10 let posvečala zdravstveni tematiki v petkovi rubriki Vizita. Novinarstvo mi je dalo ogromno, od poznanstev do pomembnosti ekipnega dela. V letih na POP TV sem, lahko rečem, pridobila tudi prijateljstva za življenje. Lepo mi je bilo, a čas je za nove izzive, ki se jih tudi zelo veselim," nam je POP TV posredoval njeno izjavo za javnost.

Urško smo še poklicali, saj nas zanima, s čim se bo ukvarjala sedaj. Tega nam ni želela zaupati, je pa dejala, da ne ostaja v novinarstvu.

Na novi poti ji želimo veliko sreče.

Komentarjev 5
  • Grof 17:33 18.junij 2024.

    Škoda tega znanega obraza, sem pa prepričan, da bi bolje odigrala vlogo PM ko ta zgubljeni bingl od Goloba, išce pozornost in rine za vsako ceno v bližino Dončiča, na sliki, ob Dončiču mi deluje kot kripel zvit ke v ...prikaži več noge in se obeša na Lukata, a ta ne jebe vsiljivca, bravo Luka Dončič,

  • Avatar Zoran
    StarMačk 16:53 18.junij 2024.

    Glede na to, da POP TV praktično ne gledam več, nimam koga za pogrešat! Torej kar se mene tiče lahko vsi spokajo ali pa ostanejo, boli me đoko, kot bi rekli tam kjer Sava konča svojo pot!

  • Ender3 14:18 18.junij 2024.

    En prispevek na teden za Vizito. Kaj lepšega ! POPtv itak ni za gledat !