Magazin > Film & Glasba & TV
6419 ogledov

Poroka na 1. pogled: Ko bo Andrej slišal, kaj je izjavila žena, bo zelo prizadet

poroka na prvi pogled, Irena Martinjak, Andrej Štelcer Planet TV
Irena spet brez dlake na jeziku.

Kandidati šova Poroka na prvi pogled so si privoščili ženski in moški večer. V dobri družbi so odkrito spregovorili o svojih zakoncih in težavah, ki jih imajo z njimi. Matic je med drugim potarnal, da mora s Katjo delati v rokavicah, ona pa se je pred sotrpinkami pritoževala nad moževim čutom za čistočo. Rudi je izpostavil težavo, ki jo imajo po njegovem mnenju vse ženske v šovu - premalo so sproščene. Je bil pa Marjetkin mož kritičen tudi do svojih prijateljev. "Veliko je egov. Vsi omenjajo zidove, nihče pa ne ruši zidov. Mislim, da bi se morali več pogovarjati. Oziroma več poslušati, kaj ženske sporočajo," je povedal. 

Tako Irena kot Andrej sta dobila vprašanje, česa si boljši polovici nista upala povedati. Andrej je izjavil, da si ji upa povedati vse in da ji je tudi vse, kar jo je zanimalo, povedal. "O svojih stvareh mu ne mislim nič povedati. Nisem si mu pa upala povedati, da mi smrdi. Dejansko mi smrdi," je izjavila in razložila, da jo zelo moti vonj po cigaretah. "Tako mi smrdi, da je težko zraven take osebe ležati in spati," je dodala. Marjetka razume Irenino stisko, bi se pa nanjo odzvala drugače in bi možu povedala, kaj jo motil. 

"Sem oseba, ki drugih ne želi prizadeti in mu zato nočem dajati slabega občutka," je še dejala Irena. 

Le kaj bo na to rekel Andrej ...

Komentarjev 5
  • koki 12:39 08.maj 2024.

    Irena, ti pa že od začetka misliš, da si brez napak in popolna . Pa nisi. Daleč od tega.Samo povem. Če bi bila ta zadnja na svetu, te ne bi imel. Če bi bila tako popolna, kot misliš, da si, ...prikaži več, ne bi iskala dedeca po sovih in ne bi bila samska.

  • Avatar Garancija
    Garancija 09:34 08.maj 2024.

    Ogabno

  • Nevica 07:59 08.maj 2024.

    Tale možakar na fotki, je nekaj najbolj zaplankanega na planetu. Živi kot rastlina in razvija samo obrambne mehanizme, je tudi pravi intelektualni lenuh! Ne razume ne sebe ne drugih. Zato je čustveno agresiven! Drugi moški mu pri tem še potuho dajejo....