Magazin > Film & Glasba & TV
8309 ogledov

Poroka na 1. pogled: Poglejte, v kakšnem položaju je snemalna ekipa ujela par!

poroka na prvi pogled, aleš, jasmina Planet TV
Jasmina je povedala, da Aleš ni njen "tip", Aleš pravi, da Jasmina ni njegov "tip" ... Ni videti!

Kemije med Alešem in Jasmino ni mogoče zanikati. Jasmina je sicer, ko je ženina zagledala, izjavila, da se bo morala potruditi, da bo sprejela dejstvo, da nima las, in tudi Aleš naj bi svoji soprogi zaupal, da so mu sicer všeč ženske z oblinami. Kasneje je te besede vzel nazaj in svoji nevesti menda poskušal "na sto in en način" dokazati, da mu je všeč.

Videti je bilo, da ni lagal, in tudi Jasmina je pozabila na svoj "kosmati" fetiš. Par se je v postelji nežno objemal in poljubljal, Aleš je svojo nevesto celo nesel na balkon, česar pa Jasmina ni znala ceniti. "To, da me nosi po stanovanju, se mi zdi bedasto. Ne vem, zakaj tega ne potrebujem," je povedala. Aleš se zaveda, da je Jasmina okoli sebe zgradila zidove, a prepričan je, da bo opazila, da je ljubeč človek. Upajmo, da bo to opazila že na medenih tednih, ki jih bosta preživela v Istri. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.