Magazin > Film & Glasba & TV
45810 ogledov

Poroka na 1. pogled: Takšnih zaobljub pa še ne ...

Slišati je bilo kot opozorilo ...

Planetovi ljubezenski strokovnjaki, med katerimi je tudi partnerka bivšega zaročenca Špele Grošelj, so mnenja, da bi bila Vlasta in Rok dober par. Kot kaže, so imeli prav ...

40-letnica je povedala, da je močna ženska, ki je prestala že veliko, zato ob sebi vidi le alfa samce, kar Rok - vsaj na videz - zagotovo je.

Nevesta je bila z ženinom na prvi pogled zadovoljna, tako kot tudi z njegovimi zaobljubami, v katerih ji je obljubil vsemogoče, med drugim tudi to, da bo naredil vse, da se bo ob njem počutila edinstveno in ljubljena. Vlasta pa mu je obljubila, da se bo potrudila postati bolj prilagodljiva in poslušati njegove želje. Njene zaobljube so se sicer vrtele bolj kot ne o njej ... "O sebi bi ti rada povedala naslednje. Pred teboj stoji močna samostojna ženska s trdim obzidjem, a vrati, ki se odprejo vsaki razumni duši. Naj te moja zunanjost ne zavede, saj je moje bistvo povsem drugačno, kot bi ga lahko pričakoval na prvi pogled," je dejala in nadaljevala: "Moje življenje ni bilo vedno lahko, polno vzponov in padcev, šla sem do pekla in nazaj, vendar sem se vedno znova pobrala in pogumno korakala naprej. Znala sem si pričarati pravljico, si postavljala visoke cilje in jih dosegla, obenem pa poskrbela, da mi ni bilo nikoli dolgčas."

Par je na svoji poroki užival in navdušil tudi svate, ki jim ni ostalo prikrito, da sta si zelo simpatična. 

Komentarjev 1
  • Avatar lopov
    lopov 08:56 22.februar 2023.

    ne nakladajte z danes na jutri se ločujejo taki ki največ obljubljajo