Magazin > Film & Glasba & TV
10260 ogledov

Poroka na prvi pogled: Andrej in Kristijan razkrila ljubezenske novice

poroka na prvi pogled Planet TV
Eden je eksperiment končal predčasno, drugi je potrpel do konca.

Pari so se nekaj mesecev po koncu šova spet srečali in segli v roko. Šov sta z namero, da dasta ljubezni tudi zunaj priložnost, zaključila dva para - Jerneja in Maro in Marjetka in Rudi. Ali so še danes drug z drugim srečni, si lahko preberete TUKAJ.

Na snidenju sta se sicer dva ženina pohvalila, da ju je zunaj končno zadela Amorjeva puščica. Kristijan, ki je šov predčasno zapustil, ker se je žena Jerneja zagrela za Marka, ki je bil sicer poročen s Saro, je srečno zaljubljen. Pravi, da misli, da se še nikoli ni počutil tako lepo kot sedaj.

V pogovoru s Saro je med drugim povedal, da mu je žal, da z Jernejo nista končala eksperimenta in se pokesal, da se ne bi smel tako hitro in močno razburiti. Dodal pa je, da z Jernejo ne bi več poskusil stopiti v zvezo, saj je zunaj srečal žensko, ki ga je takoj prevzela. "Ko je bilo konec eksperimenta, sem prišel domov, potreboval sem 14 dni, da sem prišel k sebi. Šel sem v gostilno in videl svojo ljubezen. Se zaljubil in od tistega dneva naprej sem tako srečen. Komaj čakam, da grem domov in jo stisnem," je dejal in dodal, da že skoraj živita skupaj.

Tudi Andrej je družbi zaupal, da že en mesec ni več samski. "Irena je zamudila svoj vlak. Vem, kaj sem in kaj znam dati, kaj sem dal," je povedal v kamero, za mizo pa razložil: "Ne morem govoriti o tisti zaljubljenosti. Zdaj si pa zaljubljen ... To še ni tista zaljubljenost. Še vedno je faza spoznavanja. V tem mesecu sem s to osebo doživel več kot v celem eksperimentu. To je to, kar si jaz želim in kaj je dobro za mojo dušo." 

 

Komentarjev 2
  • Pierre 11:19 04.junij 2024.

    Ker berem ta Magazin ne rabim odvajala....

  • Avatar Garancija
    Garancija 07:49 04.junij 2024.

    Težko je brati kozlarije