Magazin > Film & Glasba & TV
9155 ogledov

Poroka na prvi pogled: Katja končno razkrila pravi vzrok za svojo jezo na Matica

katja steblovnik, matic korošec, poroka na prvi pogled Planet TV
Pravi, da nanjo še vpliva travma iz mladosti.

Med Katjo in Maticem je bilo v šovu Poroka na prvi pogled že skorajda od samega začetka zelo napeto, čeprav sta oba na poročni dan povedala, da sta z izborom strokovnjakov zadovoljna. Nato pa je na medenih tednih počilo, napetost pa se je stopnjevala skozi ves šov. Katja je med drugim izjavila, da je Matic pred kamero drugačen kot v stanovanju. Obtožila ga je, da je vzkipljiv in da je nanjo povzdigoval glas. "Tukaj se je zadrževal, za štirimi stenami je kot vulkan. Meni že sedaj srce nabija, ker ne vem, kaj bo potem," je povedala med eno od večerji, na kateri se je pred vsemi pritožila, da ji je Matic posvetil pesem Rad bi te videl zgoraj brez.

Da jo moti vsakršno namigovanje in šaljenje na račun spolnosti, je potrdila tudi med zadnjo ceremonijo s strokovnjaki. Tam je priznala, da Matic ni bil kriv za njeno jezo, ampak je ta izhajala iz travme, ki jo je utrpela pri 17 letih. "Razumem, da moški kdaj obrne kakšno stvar na seks in se pošali. Ko je ob meni moški, ki mi je všeč, ki ga imam namen osvojiti, ko čutim, da obstaja obojestranska privlačnost ... če namigne na seks, zmrznem. Nisem vedela, zakaj tako odreagiram. Lahko mi je moški zelo všeč, a če bo le enkrat namignil na seks, dobim občutek, da od mene želi le to. Zaradi tega takšen odziv," je povedala in dodala: "Spoznala sem, da Matic ni bil kriv. Ni me poznal, ni vedel, da se bom tako odzvala. Moj obrambni mehanizem je naredil svoje. Nato se sproži še moj ego, ko postanem nesramna ali žaljiva." Lepotica je priznala, da ni bilo res, da se ji Matic ni zdel privlačen, saj ima rada moške, ki skrbijo za svoje telo. 

 

Komentarjev 5
  • koki 05:31 09.junij 2024.

    Ubogi moški, ki so prišli kdaj v vajino bližino in vajine kremplje.

  • koki 05:30 09.junij 2024.

    Vse ženske, ki se prijavijo v to oddajo bi morali najprej preveriti, če so psihično sposobne za to oddajo. Ker nasplosno bi morali v vseh teh resničnostnih sovih udeleženci biti psihično močni in stabilni ljudje. Katja, predvsem pa Irena, prosim ...prikaži večm poiščita si psihoterapevta OBVEZNO. Irena, lahko te je fejst sram tvojega obnašanja, predvsem pri tvojih letih.

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 11:20 05.junij 2024.

    Ne vem kakšen je namen oddaje Poroka na prvi pogled, razen da se v njej predstavi nekaj čudakov, ki si potem delajo sramoto. Če imaš travmo kot Katja in Irena je najbolje, da si najdeš psihološko pomoč, ker ne samo ...prikaži več da uničujeta sebi življenje, ga tudi npr parterju.