Magazin > Film & Glasba & TV
4172 ogledov

Poroka na prvi pogled: Katja se Matica boji, to o šokantnih obtožbah pravi on

poroka na prvi pogled, matic korošec, katja steblovnik Profimedia
Katja dejala, da se Matica boji. To pravi na njene obtožbe.

Pari šova Poroka na prvi pogled so se spet zbrali na večerji, na kateri je bilo najbolj napeto med Maticem in Katjo. Lepotica je pred vsemi povedala, da je svojemu soprogu zamerila, ko ji je že na začetku rekel, da ga zunaj čakata dve ženski in se zato z njuno zgodbo ne obremenjuje preveč. Poleg tega jo je zmotilo, da ji je posvetil pesem Rad bi te videl zgoraj brez. Po njenem mnenju je skladba dokaz, da si Matic z njo želi le mesenih užitkov. Matic se je branil, da ni imel slabih namenov in da jo je želel le nasmejati. Svojo boljšo polovico je nato ujezil še z izjavo, da potrebuje psihološko pomoč. "Matic poskuša Katjo ves čas prepričati v to, da je z njo nekaj narobe, da potrebuje strokovno pomoč. Ne znam si predstavljati, kako je to slišati vsak dan in vedno znova. Vedno bolj razumem, zakaj se mu Katja zapira," je povedala Špela Gornik.

Katja se je sredi večera z Ireno, Olgo in Rudijem umaknila na samo in jim zaupala, da se Matica boji. "Tukaj se je zadrževal, za štirimi stenami je kot vulkan. Meni že sedaj srce nabija, ker ne vem, kaj bo potem," je povedala. Rudi jo je vprašal, ali jo je strah, da bi ji kaj žalega storil. "Ja," je odgovorila in dodala, da pred kamerami in ostalimi skriva določene stvari. Par se je nato soočil še v stanovanju, kjer je Matic zanikal, da nad Katjo povzdiguje glas.

"Nisem izvajal nasilja"

Matica smo prosili za komentar na Katjine obtožbe. "Katjine besede in očitki v eksperimentu so bili v največji meri njen obrambni mehanizem in izgovor za njeno obnašanje do mene. Nad Katjo nikoli, poudarjam nikoli nisem izvajal nasilja v kakršni koli obliki, ravno nasprotno, trudil sem se, dokler se je dalo, ko se ni več dalo, pa sem tudi sam moral zavzeti svoj 'stav', saj  takšnega obnašanja in negativnosti nisem mogel več dopustiti," je povedal in dodal, da ni človek, ki bi se bahal z mišicami, skrbel za svoj ego in bil nespoštljiv do žensk. "Tisti, ki me poznajo, to dobro vedo. Tudi Katja to dobro ve. V eksperimentu me je v tako pozicijo postavilo njeno obnašanje. Ko nekdo po vrsti pohodi vse tvoje vrline, te ne pogleda v oči in ne pokliče po imenu, takrat odgovoriš z edino stvarjo, ki jo še imaš, in to so v mojem primeru mišice in telo, ker me to pač v tem pogledu ločuje od običajnih ljudi."

Matic je za konec še opozoril, da ljudje pozabljajo, da je v eksperimentu v ospredju odnos med dvema osebama. "Če ima nekdo slabo energijo, se to avtomatsko preslika na drugega in tudi ta druga oseba izpade v slabi luči, ker se to enostavno poveže. Ne gre drugače, razen če odstopiš in eksperiment zapustiš. Torej, ko ocenjujete ljudi v eksperimentu, ocenjujte odnos in ne posameznega človeka, ki ga ne poznate oziroma ga poznate zgolj iz predvajanih posnetkov."
 

Komentarjev 3
  • Pierre 15:06 09.maj 2024.

    Isto kot Kmetija, zbor pacientov...

  • Grof 08:57 09.maj 2024.

    Olga, Olga, nisi ti neka glumica, si ena sama zguba, ki zasmrajuješ z bolano igro Slovenski zračni prostor, tvoje obnašanje je bolano, ampak, Bog naj ti pomaga, pička blesava

  • Avatar luckyss1
    luckyss1 08:31 09.maj 2024.

    He, he, kakšen kretenizem...Ampak ne toliko tistih, ki to ustvarjajo, ampak tistih, ki po kleteh to spremljate..