Magazin > Film & Glasba & TV
3371 ogledov

Poroka na prvi pogled: Olga na Facebooku blokirala Miho, to je razlog

poroka na prvi pogled, olga, miha Planet TV
To jo je ujezilo.

Med zanimivejšimi pari letošnje sezone šova Poroka na prvi pogled sta bila tudi Miha in Olga. Postavna Rusinja je svojega soproga večkrat pokritizirala, med drugim jo je zmotilo to, da je na glas povedal, da se nečesa boji. To se ji pač ni zdelo možato. Na predzadnji ceremoniji se je Olga odprla in povedala, zakaj je bila večkrat tako kritična. Za seboj ima namreč težko preteklost, polno zlorab. Mihu so se ob njeni zgodbi zarosile oči.

Med končno ceremoniji sta se oba strinjala, da želita ostati prijatelja, a iz te moke očitno ne bo kruha. Kot sta povedala na zadnjem snidenju s strokovnjaki, nista več v stikih. Olga je Miho na Facebooku celo blokirala. "Pozabila sem ga odblokirati. To je bilo v trenutku, ko me je poklicala tvoja (Mihova, op. avt.) pijana soseda," je povedala Olga in dodala, da jo je razjezilo, da je Miha sosedi dovolil, da ji je toliko časa "nalagala". "Jaz sem bila tako utrujena. Rekel je, da mi želi njegova soseda nekaj povedati. V spremenjenem stanju je začela govoriti, kdo sem jaz, kakšna sem, kakšno pričesko bi morala imeti ... Takrat sem prekinila in zablokirala. Pozabila sem ga odblokirati, ker sva bila na zvezi po telefonu."

Miha je dodal, da pogovora ni poslušal in da ve le to, da je soseda želela spoznati Olgo. Dodal je, da ni vedel, da ga je blokirala, videl pa je, da na omenjenem družbenem omrežju nista več prijatelja. 

Tudi med Maticem in Katjo je bilo v šovu pestro, pojavile so se celo hude obtožbe. Na zadnji ceremoniji pa je Katja povedala, kaj jo je zares težilo in zakaj je bila nesramna do Matica. Več o tem TUKAJ.

Komentarjev 1
  • Grof 09:02 06.junij 2024.

    Pa ta Olga,, glumi ovco v Sloveniji, ogabna baba že na pogled, inteligentna kot knof od Mihatovih gat, sramota za Ruijo,