Magazin > Film & Glasba & TV
22984 ogledov

Poroka na prvi pogled: Padle prve odločitve, Jerneja presenetila

poroka na prvi pogled, olga zupanc, miha plasaj Planet TV
Šov Poroka na prvi pogled se zaključuje. Včeraj so padle prve odločitve.

Prvi par, ki je v letošnji sezoni šova Poroka na prvi pogled sporočil svojo končno odločitev, sta bila Olga in Miha. Kot smo poročali, je Miha šele na koncu šova izvedel, kakšno travmo je doživela Olga. Žal mu je, da teh zgodb ni slišal prej, saj bi lažje razumel njeno vedenje, ki je bilo do njega velikokrat odklonilno. 

Olga je povedala, da je v šov prišla brez pričakovanj, želela pa si je odpreti novo poglavje. "Priznam, da sem v najinem sobivanju spoznala bolj sebe kot tebe, da sem se posvetila bolj sebi kot tebi," je Mihu povedala in dodala: "Hvaležna sem ti za življenjsko izkušnjo, ta je sestavljena ne samo iz lepih skupnih dogodkov, ampak tudi iz malce manj lepih. Oboji so vplivali na mojo odločitev. Hvaležna sem ti za vse, kar sva preživela skupaj. Odhajam kot tvoja žena, ostajam pa kot človek, ki mu ni več vseeno zate. Niti malo mi ni vseeno, kaj se bo dogajalo s tabo. Ostajam tvoja prijateljica in želim ti srečo v življenju." Mihu je bilo žal, da skupaj nista preživela več časa in da se čustva niso poglobila, a tudi on je v svojem poslovilnem pismu zapisal, da si želi, da ostaneta prijatelja in da jo zelo spoštuje. "V moje življenje si vstopila skozi stranska vrata in mi naredila hudo zmešnjavo v glavi. Spoznal sem te kot osebo, ki točno ve, česa si želi v življenju, in ki živiš v svojem umetniškem svetu, ki je drugačen od mojega," je dejal in še povedal, da si z njo ne more predstavljati prihodnosti, ker je velikokrat doživel praznino v srcu. 

Jerneja pred Marka stopila v dvomih

poroka na prvi pogled, jernerja ropas, marko milosavljević, olga zupanv, miha plasaj | Avtor: Planet TV Planet TV
"On je zelo odrezav, hitro si naredi sliko o človeku. Ta obzorja mu želim malo razširiti. Če mi tega ne bo pustil, bo to vprašljiva zadeva ..." je pred končno odločitvijo o soprogu povedala Jerneja, ki jo tudi skrbi, da bi se odnos zaradi njunih natrpanih urnikov ohladil. Ko je videla Marka, pa se je zdelo, da so bili strahovi odveč.

Govor je začel Marko. "Pot, ki naju je združila, je bila težka in trnova, ampak primi se me, ker skupaj nam gre lažje in bolje. Na naš hodnik je padla noč, ampak samo objemi me in skupaj bova počakala na sončni vzhod," je povedal in jo vprašal, ali je z njim pripravljena nadaljevati noro popotovanje. Jerneja je izjavila, da je hvaležna, da ga je imela možnost spoznati. "Ogromno mi pomeni, da si mi pokazal, kako se počuti ženska, ko je spoštovana in v varnem objemu. To lahko doseže le moški pravih vrednot." Poudarila je tudi, da se znata pogovoriti in sklepati kompromise, a garancij, da bo zveza zdržala do konca življenja, kljub temu ni. Obljubila mu je, da mu bo stala ob strani in ga podpirala. "Prepričana sem, da skupaj lahko doseževa vse," je še dejala in potrdila, da si tudi ona želi zvezo nadaljevati.

poroka na prvi pogled, jernerja ropas, marko milosavljević, olga zupanv, miha plasaj | Avtor: Planet TV Planet TV

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.