Magazin > Film & Glasba & TV
10428 ogledov

Poroka na prvi pogled: To je razlog, da sta se Marko in Jerneja razšla

poroka na prvi pogled Planet TV
Je iskrica ugasnila ali še vedno gori?

Pari so se tri mesece po koncu šova spet srečali in povedali, kaj se dogaja v njihovih življenjih. Najbolj je vse sicer zanimalo, kako kaže paroma, ki sta ljubezni tudi v resničnem življenju dala priložnost.

Jerneja in Marko nista več skupaj. "Nič posebnega se ni zgodilo. Sva prijatelja. Po šovu sva ugotovila, da nekatere stvari ne bodo šle skupaj in sva šla narazen," je povedal Marko, Jerneja pa je dodala: "Poskusila sva tudi zunaj eksperimenta, ampak se je najina rdeča nit zaključila z eksperimentom. Ugotovila sem, da sva si bolj različna, kot sem mislila, da sva si. Ni mi žal. Od njega sem dobila nežne plati, ki sem jih prebudila v sebi." Jerneja je sicer še pred snidenjem z bivšim dejala, da je v šovu dobila, po kar je prišla. 

poroka na prvi pogled | Avtor: Planet TV Planet TV

Bolje pa kaže Rudiju in Marjetki, ki sta še vedno par. "Po eksperimentu sva se dobivala. Stara Marjetka se je pokazala velikokrat, ko se je bala, da bom tak kot njen bivši. Da je morda spet naletela na nekoga slabega, na nekoga, ki jo bo pustil. Vsakič se pogovoriva, povem, da nisem njen bivši. Pokazati želiva, da se da z močno voljo in poslušanjem priti daleč," je dejal Rudi, Marjetka pa je izjavila, da sta v šov prišla z enakimi željami, zato jima je tudi uspelo.

Komentarjev 2
  • Pierre 09:35 04.junij 2024.

    Verjetno jo je slabo nabrisal pa sta šla narazen????

  • Avatar Garancija
    Garancija 08:02 04.junij 2024.

    Zaklali in ukradli so mu pet prašičev: Verjetno so nemočne živali omamili, da niso krulile