Magazin > Film & Glasba & TV
21 ogledov

Pravi princ z Broadwaya

Princ Broadwaya je pred dvema letoma v Izoli prejel nagrado občinstva za najbolj Žurnal24 main
Ob 20. uri si v dvorani Udarnik v Mariboru oglejte film Princ Broadwaya (Princ of Broadway), zmagovalni film festivala Kino Otok - Isola Cinema 2009.

Lucky (Prince Adu), priseljenec iz Gane brez urejenih papirjev, se na ulicah Broadwaya preživlja s prodajo ponarejenih blagovnih znamk. Z robo ga oskrbuje prijatelj Levon (Karren Karagulian), priseljenec iz Armenije.

Luckyjevo življenje se obrne na glavo, ko ga nekega dne obišče nekdanja punca in mu potisne v roke majhnega otroka, ki naj bi bil njegov sin. Medtem ko se Lucky sooča z novonastalo situacijo, ki od njega zahteva, da se v hipu prelevi v odgovornega očeta, se Levon trudi rešiti svoj razpadajoč zakon.

Unikatna mešanica naturalistično posnete socialne drame in tople, lucidne komedije značajev; zagotovo eden najbolj svežih in inovativnih ameriških neodvisnih filmov zadnjega desetletja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.