Magazin > Film & Glasba & TV
16 ogledov

Pred Križankami po evropskih odrih

(Foto: Žiga Lovišin) Žurnal24 main
Skupina Elvis Jackson se bo pred velikim koncertom v Križankah ogrevala na evropskih odrih.

Skupina Elvis Jackson se je v četrtek, 3. marca, odpravila na novo turnejo. Zaigrali bodo na odrih po Avstriji, Nemčiji, Švici, Češki, Madžarski in po državah nekdanje Jugoslavije. Med drugim jih bomo lahko videli na Dunaju, Gradcu, Münchnu, Innsbrucku, Pragi, Churu, Thunu, Plznu in Brnu.

Za sklepno dejanje in vrhunec promocije uspešnega albuma Against The Gravity pa bodo Elvis Jackson poskrbeli 19. maja v Križankah, kjer bodo pripravili svojevrsten šov. V družbi glasbenih gostov, ki zaenkrat ostajajo še skrivnost, v družbi vseh prijateljev in številnih oboževalcev, želijo Elvisi na najlepši možen način obeležiti uraden zaključek koncertne turneje.

Domači punk rokerji bodo postregli z zabavnim, energičnim in tehnično dovršenim nastopom. Poleg pesmi z aktualne izdaje Against The Gravity bodo odigrali vse svoje največje uspešnice in nekaj novejših, še neizdanih pesmi.

Vstopnice za velik koncert v Križankah bodo po znižani ceni 22 € na prodajnih mestih Eventima na voljo od 7. marca 2011.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.