Magazin > Film & Glasba & TV
31 ogledov

Pri Špeli gre rado v tretje

Špeli Grošelj gre zadnje čase vse kot po maslu. Nedavno se je zaročila s svojim izbrancem Bojanom, z dieto izgubila 16 kilogramov, uspehe pa žanje tudi na glasbenem področju.

Špela Grošelj je za prihajajoče poletne dni pripravila hit, ki je takoj osvojil srca poslušalcev. Skladbo je naslovila V tretje rado gre, številka tri pa je tudi sicer njena pogosta spremljevalka v življenju.

Omenjena pesem je namreč Špelina tretja solistična skladba, njen zaročenec Bojan je njena tretja velika ljubezen, privlačna pevka pa je v vsem svojem siju zasijala po svoji tretji dieti.

Skladbi lahko prisluhnete tukaj.

Skladbe se je Špela lotila z že preverjeno ekipo. Avtor glasbe in aranžmaja je štajerski ustvarjalec hitov Domen Kumer, avtor besedila pa Igor Mazul - Amon.

V naslednjih dneh bo pevka za pesem posnela še videospot.

Špelo tudi sicer čaka zelo delovno obarvano poletje. Vse do jeseni je namreč že zasedena s številnimi obveznostmi in se hkrati že zelo veseli vseh prihajajočih nastopov.

Poleg tega končuje diplomo na Inštitutu in akademiji za multimedije, s katero se bo konec junija v žepu in s svojim zaročencem odpravila na počitnice, ki jih načrtuje že v teh dneh.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.