Magazin > Film & Glasba & TV
502 ogledov

Prihaja nadaljevanje priljubljene risanke

hotel transilvanija 3
Družinske počitnice, ki vas bodo popolnoma izsesale.

Najbolj znana družina pošasti se bo prihodnje leto vrnila na velika platna v enaki sestavi, ampak z novimi dogodivščinami in nevšečnostmi ter v povsem novem okolju. Čas je za dopust! Ker se ve, da tudi pošasti tu pa tam potrebujejo odmor, bo naša priljubljena skupina letos dopustovala v velikem slogu. Ampak glede na to, da z Drakulo in njegovo družino nikoli ne gre vse gladko in po načrtu, bo tudi letošnji dopust začinjen s številnimi dogodivščinami in humorjem, bržkone pa tudi s kakšno nevarnostjo.
 
Po animiranih hitih iz leta 2012 in leta 2015, ki sta navdušila otroke (pa tudi starše) po vsem svetu, prihaja tudi k nam Hotel Transilvanija 3: Vsi na morje, ki bo povzdignil zabavno na povsem novo raven. Nalezljivi humor in neverjetne pustolovščine Drakule in njegove pošastne ekipe nas bodo letos odpeljali na najbolj odbito križarjenje, za katerega ne boste hoteli, da se konča.
 
V tretjem filmu iz posrečene animirane serije bo Manca presenetila Drakulo z družinskim potovanjem na razkošni križarski ladji, da bi se odpočil od napornega upravljanja hotela. Ker je prav Drakula navadno tisti, ki skrbi, da bodo drugi prijetno preživeli svoje počitnice, je tokrat napočil čas, da nekdo drug poskrbi za njegovo sprostitev. Seveda se tudi preostali člani Drakulove družbe ne morejo upreti razkošnemu potovanju, zato se mu navdušeno pridružijo.

hotel transilvanija 3 | Avtor:

Pošasti se na ladji veselo zabavajo in uživajo v vsem, kar jim je na voljo, od različnih športnih dejavnosti do neverjetno okusnih jedi in eksotičnih izletov. Toda nenadoma jim zabavo pokvari nepričakovan ljubezenski zaplet. Kmalu po odhodu iz pristanišča se Drakula namreč zagleda v skrivnostno kapitanko Eriko, ki pa v drugih vzbuja neprijetne sume. Zdaj bo morala Manca prevzeti zaščitniško vlogo in preprečiti, da se njen očka preveč zbliža z Eriko. Nihče pravzaprav ne ve, da je Erika v resnici potomka Abrahama Van Helsinga, starodavnega sovražnika Drakule in vseh drugih pošasti.

Usklajevanje družine, prijateljev in nove ljubezni je mogoče le pretežka naloga tudi za najmočnejšega vampirja na svetu. Kako se bo Drakula znašel v novem položaju? Se bo vesela družba živa in zdrava vrnila s križarjenja? Izvedeli bomo poleti v kinu.
 
V izvirni različici filma so našim priljubljenim likom posodili glasove Adam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez, Kevin James, Fran Drescher, Steve Buscemi, David Spade, Molly Shannon, Keegan-Michael Key in Mel Brooks. Kmalu bodo uradno znana tudi imena slovenskih igralcev in igralk, ki bodo sodelovali v sinhronizirani različici.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.