Magazin > Film & Glasba & TV
71038 ogledov

Prve obline RTVS pred novim izzivom, to bo počela sedaj!

tjaša platovšek osebni arhiv
Ostaja na RTVS.

Kot smo poročali, je zdaj že nekdanji odgovorni urednik drugega programa RTV Slovenija Rajko Gerič januarja dobil odredbo o napotitvi na čakanje na delo, poleg njega pa tudi več zaposlenih na Panorami. Del Panorame je bila tudi urednica in voditeljica Tjaša Platovšek, ki je po ukinitvi oddaje ostala brez rubrike Prestiž, zaradi varčevalnih ukrepov pa tudi brez oddaje Magnet, ki jo je prav tako urejala in vodila.

Lepotici pa so na TVS sedaj našli novo delo. Tjaša bo del ekipe, ki ustvarja priljubljeno oddajo Nedeljsko popoldne. "Po dolgem času se ponovno vračam na televizijske zaslone, a s to razliko, da bom studio tokrat zamenjala za teren. V okviru nedeljske razvedrilne oddaje Nedeljsko popoldne bom med drugim sodelovala pri pripravi nove rubrike "Družabna scena", ki bo poskrbela za tedenski pregled aktualnih dogodkov iz sveta popularne kulture. Gledalce bomo popeljali skozi zanimive dogodke s področja glasbe, filma in zabave in vesela sem, da bodo te vsebine spet dobile prostor na nacionalni televiziji," je povedala za Žurnal24. Prva oddaja bo na sporedu v nedeljo, 22. septembra.

Tjaša pa je imela pred kratkim veliko smole z zdravjem. "Praktično čez noč sem začutila velike bolečine v rami, ki so se stopnjevale, nato pa se je pojavila še omejena gibljivost," nam je pred dnevi zaupala. To pa še ni vse. Tudi njena velika ljubezen živi z bolečinami. Več o tem TUKAJ

Komentarjev 7
  • kapibara1 17:47 13.september 2024.

    Danice že dolgo ni več... Plastificirana v penzijo... ene na sadike travce.. pomanjkanje.. pa si zrihtajo novo

  • jebse 13:30 13.september 2024.

    drk zacne cez 3 ... 2 ... 1

  • www 11:42 13.september 2024.

    prve obline, pa zadnja rupa...