Magazin > Film & Glasba & TV
22 ogledov

Radolfi bo postavljal rekord

(Foto: Tomislav Marič) Žurnal24 main
Hrvaški latino pevec Davor Radolfi bo kot edini glasbeni izvajalec prisostvoval postavljanju Guinessovega rekorda v Tuzli.

7. maja bo 30 tisoč ljudi odplesalo angleški valček, Davor pa bo s skupino Ritmo Loco po dogodku odigral celovečerni koncert. "Nastopa se že veselim, hkrati pa sem počaščen, da bom prisostvoval tako velikemu dogodku, ki se bo zapisal v knjigo rekordov," je povedal Radolfi.

Pesem je prepletena z metaforiko. Govori o vsakodnevnem vplivu na človeka, o luni, ki nehote vpliva na nas, ter o vetru, ki nas odvleče v določene življenjske situacije. Prav tako govori o ljubezni, saj brez tega v življenju ne gre. Na žalost so ljubezni večinoma nesrečne, le malo je resnično srečnih ljubezni.
Radolfi o pesmi Sin mjeseca vjetru brat

Zaradi številnih koncertov in obveznosti na področju celotne nekdanje Jugoslavije pa je prestavljen tudi izid dvojnega albuma hrvaškega pevca z naslovom Takav sam ja, ki bo izšel v mesecu maju, na njem pa bo kar 25 pesmi v počastitev 25. obletnice delovanja velikega pevca.

Medtem ko je še vedno zelo vroča pesem Sin mjeseca vjetru brat, ki se pospešeno vrti na radijskih postajah, pa je v klubih toliko bolj priljubljen remiks omenjene pesmi, za katerega je poskrbel produkcijski dvojec StraightLine, pod katerega se podpisujeta Peter Pleser alias DJ Pero, ki velja za pionirja didžejstva v Sloveniji, in njegov produkcijski partner Janez Skube.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.