Magazin > Film & Glasba & TV
37 ogledov

Rebeka prejela oskarja popularnosti

Rebeka Dremelj Žurnal24 main
Slovenska pevka Rebeka Dremelj je v torek v Banjaluki prejela oskarja popularnosti Republike Srpske.

Priljubljena pevka Rebeka Dremelj je v torek v Banjaluki prejela nagrado, in sicer oskarja popularnosti Republike Srpske. "Vesela sem. Sem pa že vnaprej vedela, da ga bom dobila, ker so me poklicali in mi povedali," nam je razložila.

Nagrade pa ni dobila prvič, saj ga je prejela že lani za mlado nado. Lansko leto je dobila tudi oskarja v Sarajevu, imenovanega BH muzički oskar.

Poleg nagrade je bila prijetno presenečena tudi nad odzivom publike ob njeni izvedbi pesmi Čarobni zagrljaj: "Nad tem, da me poslušajo v Bosni in Sarajevu, nisem presenečena. Sem pa presenečena, da me poslušajo v Banjaluki, glede na to, da je to Republika Srbska. Prišla sem na oder in ko sem začela peti refren, je cela dvorana pela z mano. Res sem bila zelo zadovoljna," nam je zaupala.

Dogodku so prisostvovala tudi nekatera znana imena, kot so Crvena Jabuka, ki so prejeli nagrado za pop skupino godine, Neda Ukraden, Jelena Karleuša ter drugi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.