Magazin > Film & Glasba & TV
60 ogledov

Rollingi za 15 evrov

The rolling stones Reuters
Kultna rock zasedba The Rolling Stones je poskrbela za presenečenje v Parizu.

Skupina The Rolling Stones, ki bo ob svoji 50-obletnici v Londonu in New Jerseyju oboževalce razveselila s po dvema koncertoma, je včeraj še prijetneje presenetila v francoski prestolnici.

Nastop za 350 oboževalcev

Legendarni rockerji so v Parizu namreč odigrali ogrevalni klubski koncert, da bodo nastopili, pa so le nekaj ur prej objavili kar na svojem Twitter profilu. Vstopnice, ki so stale skromnih 15 evrov in pošle v nekaj minutah, je dobilo 350 fanov, ki so bili nato priča uro in pol dolgemu koncertu in prvemu po letu 2007. "Ne morem verjeti, da še vedno vsi stojimo," se je ob nastopu v francoskem klubu Le Trabendo pošalil frontman zasedbe Mick Jagger in dodal: "Mislil bi si, da bo do zdaj vsaj en od nas že sedel, a se to ni zgodilo."

Rollingi v Parizu vadijo za velike koncerte v veliki Britaniji in ZDA, kjer bodo nekateri obiskovalci za vstopnice odšteli tudi po več kot 500 evrov.

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.