Magazin > Film & Glasba & TV
34 ogledov

RTV objavila število glasov

Eva boto Boštjan Tacol
Znani so rezultati vseh glasovanj v šovu Misija Evrovizija.

RTV Slovenija je objavila rezultate televotinga in sodniških odločitev vseh 13 oddaj resničnostnega šova Misija Evrovizija.

Na Evroviziji nas bo zastopala Eva Boto s pesmijo Verjamem. V drugem krogu glasovanja je prejela 28385 glasov, dvojčici Prusnik s pesmijo Konichiwa pa 12884.

Publika za Zorjanovo, žirija za dvojčici

Po 12. oddaji, se pravi predzadnji, se je po uspehu dvojčic pojavilo več komentarjev o nepravičnosti izločitve Nike Zorjan. Rezultati televotinga so pokazali, da je Nika bila bolj po okusu publike, saj je prejela dosti več glasov kot Eva in Nika Prusnik. Zorjanova je dobila 16896 glasov, dvojčici pa 6628 glasov. Največ pa smo Slovenci tudi v tem krogu dodelili Botovi, in sicer 17045 klicev, s čimer se je takoj uvrstila v naslednji krog. Dvojčici pa sta se v naslednji krog uvrstili, ker sta prejeli največ točk komisije.

Vse rezultate glasovanj si lahko ogledate TUKAJ.

 

Komentarjev 4
  • smito23 16:58 04.marec 2012.

    od 5. oddaje (30.oktobra) do 11.oddaje (18.decembra) gledalci sploh niso glasovali za dondasti možači Prusnik, pa sta vseeno, zahvaljujoč sodnikom prilezli tako daleč, da o glasovih ljudstva in primerjavi s sodniškimi ocenami sploh ne govorimo v finalni oddaji.... gnusno je ...prikaži več to, da so ljudje, ki po navadi izbirajo bolj spevne zadeve, ki s kvaliteto nimajo kaj dosti skupnega, tokrat prepričljivo izbrali Evo Boto. Še en dokaz več, kako je pokvarjena Tina Marinšek vse skupaj režirala v korist dvojčic.... NIKOLI VEČ NA TABUJE!!!

  • zic 16:28 04.marec 2012.

    samo, da nista zmagala desca v cirkuški opravi in takoj je svet lepši!!!

  • Kunaver 15:14 04.marec 2012.

    Svetovne stavnice so že objavile kvote za Eurosong (http://slo-kronika.si/novice/stavnice-moznosti-da-eva-boto-zmaga-na-eurosongu-so-1-proti-50/)