Magazin > Film & Glasba & TV
65 ogledov

Rumeni slon prinaša risanke

Otroci bodo spoznali, kako nastane animirani film, in se o videnih vsebinah pogo Žurnal24 main
Ta teden bo v Dvorani Udarnik v Mariboru namenjen mlajšemu občinstvu. V sklopu Otroškega tedna si lahko ob 16. uri ogledate izbor kratkih animiranih filmov iz Animateke 2010 za otroke od 4. leta.

Kakor se je na potovanje po Sloveniji odpravil festival Animateka (Animateka po Animateki 2011), tako z njim potuje tudi festivalski program za otroke Slon (Slon po Animateki 2011), dobro natovorjen z najboljšimi animiranimi filmi za naše najmlajše. V karavani sta pravzaprav kar dva slona, en je Rumeni Slon, ki nosi filme, primerne za otroke od 4. leta starosti naprej (4+), drugi je Rdeči Slon, ki nosi filme, primerne za otroke od 7. leta starosti naprej (7+).

Programa kratkih animiranih filmov ponujata izjemno doživetje gibljivih podob. Zgodbe domačih in divjih živali, malih čudes in samosvojih ljudi nas bodo popeljale v svetove, polne doživetij, napetosti in smeha. Filmski program bo spremljala Hana Repše, pedagoginja in poznavalka animiranega filma za otroke in mlade.

Program (44 minut)
Ribarjenje na ledu (na sliki)
Mobile
Kuščar
Zadeni kot TV!
Precizni Peter
Pasje ozemlje
Pletene noči
Peščančki: Tralala hopsasa

Vstopnina vas bo stala 3 evre.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.