Magazin > Film & Glasba & TV
25 ogledov

Samurajski morilec za zamudnike

Američan nizozemskega režiserja Antona Corbijna o samurajskem poklicnem morilcu, Žurnal24 main
Vsako nedeljo si v Kinodvoru lahko ogledate predstavo, ki ste jo v času predvajanja v kinematografih zamudili. Tokratni film za zamudnike je Američan, ujemite ga ob 19. uri.

Jack (George Clooney) je samotar, poklicni morilec, mojster svoje veščine in Američan. Po skoraj usodnem poslu na Švedskem se zateče na italijansko podeželje in odloči, da bo sprejel svoje zadnje naročilo. Njegova naloga je izdelati posebno orožje za skrivnostno naročnico Mathilde (Thekla Reuten).

V zavetju srednjeveškega mesteca sredi hribovitega Abruzza, daleč od preteče nevarnosti, se spoprijatelji z lokalnim duhovnikom Benedettom (Paolo Bonacelli) in zaplete v ljubezensko razmerje s privlačno Claro (Violante Placido). Njuna romanca se zdi povsem nedolžna. A ko Jack izstopi iz sence, zopet izzove nevarno usodo.

Cena redne vstopnice je 4,95 evra, za vstopnico s popustom za starejše od 60 let, mlajše od 14 let, dijake in študente pa boste odšteli 4,25 evra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.