Magazin > Film & Glasba & TV
22 ogledov

Seinfeld še vedno na vrhu

Junaki Seinfelda so gledalce zabavali devet let. (Foto: Sonypictures.com) Žurnal24 main
Stand up komik, igralec in scenarist Jerry Seinfeld še vedno izjemno dobro služi s priljubljeno serijo iz 90. let in turnejami.

Jerry Seinfeld se je že tretje leto zapored uvrstil na Forbesovo lestvico največjih zaslužkarjev med ameriškimi komiki. Zdaj že 59-letni stand up komik in igralec, ki ga je med svetovne zvezde izstrelila kultna komedija Seinfeld, je lani zaslužil 32 milijonov dolarjev (25 milijonov evrov), največ od tega pa so mu prinesli nastopi v vlogi stand up komika in tantieme od serije Seinfeld.

Legendarni komik je tako za skoraj deset milijonov prehitel drugouvrščenega komika, zmagovalca šova Amerika ima talent Terryja Fatorja, ki je zaslužil 24 milijonov dolarjev oziroma 16 milijonov evrov, ter tretjeuvrščenega Kanadčana Russlla Petersa (21 milijonov dolarjev oziroma 16 milijonov evrov). Četrto mesto je pripadlo Jeffu Dunhamu (19) in peto Louisu CK, na vrh pa so se uvrstili še Kevin Hart (14), Larry the Cable Guy (13), George Lopez (12), Daniel Tosh (11), Gabriel Iglesias (11) in Ron White (10).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.