Magazin > Film & Glasba & TV
77 ogledov

Šest mesecev jedel enake obroke

Dwayne Johnson FameFlynet Pictures
Šest mesecev je dan za dnem The Rock jedel enake obroke hrane, da bi postal "pravi" Herkul.

Ameriški igralec Dwayne "The Rock“ Johnson se je pol leta pripravljal na vlogo grškega mitološkega junaka Herkula in temu v celoti podredil svoje življenje. Vključno s tistim, kar se je znašlo na njegovem krožniku. Njegov meni je bil sestavljen iz sedmih obrokov, ki so se ponavljali vsak dan vseh šest mesecev. "Večinoma sem jedel šest do sedemkrat na dan. Veliko proteinov, ogljikovih hidratov in zelenjave. Ne morem dovolj poudariti, kako pomembna je prehrana,“ je dejal The Rock. "Jedel sem veliko jajčnih beljakov, piščanca, rib, ovsene kaše, brokolija, belušev, solate, pečenega krompirja, riža, solat in kompleksnih ogljikovih hidratov. Vse natančno odmerjeno in stehtano.“

Tovrstna prehrana je bila po njegovih besedah nujno potrebna zaradi vseh treningov in dolgih snemalnih dni. "Poleg tega sem imel samo eno priložnost, da bo Herkul epski, zato sem se zavezal k temu.“ Obenem pa je poudaril, da je prav tako kot pravilna prehrana pomembno treniranje. "Ko igraš lik, kot je Zevsov sin, imaš samo en poskus. Zelo intenzivno in veliko sem treniral,“ je pojasnil in dodal, da je treniral šest dni v tednu, en dan pa počival.

Ali mu je uspelo doseči želeno, bodo gledalci lahko ocenili še ta mesec. Film bo svojo pot po filmskih platnih začel 23. julija, slovenska premiera pa je napovedana za 31. julij.  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.