Magazin > Film & Glasba & TV
34 ogledov

Si upate v kočo v gozdu?

koča v gozdu Žurnal24 main
Če ste že mislili, da to zgodbo poznate, ste se zmotili. Joss Whedon in Drew Goddard, priljubljena scenarista, sta si tokrat zamislila grozljivko Koča v gozdu, s katero sta tovrstni žanr popeljala na povsem novo raven.

Celovečerec Koča v gozdu, plod izjemne domišljije kultnih ustvarjalcev filmov, Jossa Whedona in Drewa Goddarda, se začne povsem v slogu grozljivke: pet razposajenih študentov se za konec tedna odpravi v odmaknjeno kočo na podeželju, kjer jih v grozoviti krvavi noči napadejo strašanska nadnaravna bitja. Za tovrstni žanr nič nenavadnega. Toda medtem ko najstniki v strahu za svoja življenja začnejo z običajnimi paničnimi reakcijami, tehniki v nadzorni sobi opazujejo in tudi narekujejo dogajanje v koči. Njihova vpletenost predstavlja vrh ledene gore v tej neverjetni zgodbi, ki z neizmernim kaosom, divjo domišljijo in humorjem odstopa od običajnih elementov grozljivk.

Glavne vloge so zasedli Kristen Connolly, Chris Hemsworth, Anna Hutchison, Fran Kranz, Jesse Williams, Richard Jenkins in Bradley Whitford.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.