Magazin > Film & Glasba & TV
4018 ogledov

Skrito v raju: To se je dogajalo za kamero

skrito v raju POP TV
Nekaj utrinkov s snemanja.

Na POP TV se je zaključila prva sezona slovenske serije Skrito v raju, ki je bila tako priljubljena, da je televizija že napovedala drugo sezono.

V povprečju si jo je pogledalo 39 % gledalcev, ki so bili ob tem času pred malimi ekrani, na VOYO pa je zabeležila več kot 9 milijonov ogledov, kar 60 odstotkov uporabnikov in uporabnic pa si je pogledalo vsaj eno epizodo. "Že dolgo ni nobena serija Slovencev in Slovenk tako prikovala pred televizijske zaslone kot serija Skrito v raju. Glavni igralci so postali junaki, ki jih je na prvem meet&greetu za katerokoli slovensko serijo pričakala nepregledna množica ljudi, ki je v en glas prepevala naslovno pesem Skrito v raju," je v sporočilu za javnost zapisal POP TV. 

"Z izjemnim veseljem in ponosom smo spremljali, kako so gledalci serijo Skrito v raju sprejeli za svojo. Strnili smo vse naše pretekle izkušnje ter ustvarili dnevno serijo z vrhunsko igralsko zasedbo, rajskimi lokacijami in zgodbo, ki pritegne. Ustvarjanje izvirnih lokalnih vsebin vrhunske kakovosti, ki so blizu čim večjemu krogu gledalcev, je naše poslanstvo, zato smo veseli, da nam je to uspelo. Še naprej si bomo prizadevali, da razvijamo in podpiramo domačo produkcijo, domače ustvarjalce, ekipe, slovenske igralce, pisce in režiserje, saj je to tisto, kar naši gledalci najbolj cenijo," je povedala Danica Knego, direktorica programa na Pro Plus. 

 



Finale prve sezone je poskrbel za kar nekaj razpletov, a prinesel kar nekaj novih zapletov. Edvard se je dokončno izjasnil proti škodljivemu zakonu, Nada in David sta se odločila, da se glede na vse poslovita, medtem pa je Mark Lari razkril celotno resnico o njenem očetu. A kar nekaj neznank je ostalo nerešenih. Bosta Lara in Mark našla skupno pot? Na srečo na POP TV kmalu prihaja še druga sezona, ki bo ponudila odgovore na vsa vprašanja.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by POP TV (@poptvprogram)

Komentarjev 1
  • Pierre 10:33 22.maj 2024.

    Kva je to ''meet&greet'' ???? Spet neka jajca....