Magazin > Film & Glasba & TV
21444 ogledov

Smo prav videli?! Je Špela Grošelj res to pokazala v kamero?!

špela grošelj Youtube
Špela Grošelj izdala novo pesem, ki vam bo popestrila poletje.

Gre za priredbo pesmi Kwikwi. "Ta pesem je bila ljubezen na prvi 'posluh' lanskega januarja na Zanzibarju. Ko sem si jo mrmrala 24 ur v kosu, je padla odločitev, da naredim priredbo. Z Marlyjem (Tomažem Miheličem, op. avt.) sva spisala besedilo, konec januarja pa je bila pesem že posneta. Kaj vse se je potem dogajalo do današnje premiere ... šparam za poglavje v knjigi, ki bo enkrat fix ugledala luč sveta. Do takrat pa ... uživajte v afriško – slovenski viži, ki mi vsakič znova nariše nasmeh na obraz," je Špela Grošelj zapisala ob svojem novem spotu. Pesem nosi naslov Tumbuta, govori pa o koncu zveze in novem življenju po razhodu.

Spot je pol presenečenj. Poleg Špele so v njem nastopili tudi njeni prijatelji, med njimi je bil tudi njen bivši partner Gregor Poljanec Kirsch. Zdi se, da je bilo snemanje ena sama velika zabava. Vsi so pred kamero zelo sproščeni, še zlasti Špela, ki je po zapetem "pi pi pi pismo pišem, da te te te iz srca izbrišem" v kamero pokazala nekaj, česar pri njej nismo vajeni. Bodite pozorni. Gre za pozdrav bivšemu?

Aranžma in produkcijo je Špela zaupala Mihi Hercogu, ki je skupaj z Ireno Yebuah Tiran in Sašo Lendero zapel spremljevalne vokale. Izvršno produkcijo pa sta prevzela Manca Špik in Primož Goričnik.

Spot je luč sveta ugledal včeraj ob 22:33. Čas objave ni bil prepuščen naključju. Kot je Špela že večkrat povedala, se pri večjih projektih in novih simpatijah vedno posvetuje z numerologinjo Lili Sorum. Ona je bila tudi tista, ki ji je svetovala, koliko naj računa za nastop. 

Komentarjev 8
  • dare326 19:13 12.julij 2024.

    Razočarana se baše s čokolado in podobno svinjarijo, da jo pomiri in sprosti. Ženska, jej nepredelano mastno meso, brez zelenjave in OH, pa bodo šle kile dol. Prehrana naših prednikov.

  • ferdopis59 18:40 12.julij 2024.

    Špela, postaja milfa. Leta, dajo tudi kako kolo. Bila bi za .... .

  • Pierre 11:40 12.julij 2024.

    Al jo je pa en napumpal.....sicer priporočam hujšanje.