Magazin > Film & Glasba & TV
43 ogledov

Sokijeve brezplačne inštrukcije

Skupina ima za leto 2011 velike načrte. (Foto: Anže Petkovšek) Žurnal24 main
Bobnar skupine Elvis Jackson na spletu nudi brezplačne lekcije iz bobnanja, skupina pa ima za leto 2011 velike načrte.

Marko Soršak - Soki, bobnar skupine Elvis Jackson, bo januarja brezplačno nudil nova bobnarska znanja na svoji spletni strani www.sorsak.com in www.ekskluzivno.si ter odgovarjal na vsa zastavljena vprašanja bobnanja željnim Slovencem. "V svoji stroki sem precej aktiven in ker sem po elektronski pošti dobil že veliko vprašanj na temo bobnov, sem se odločil dajati brezplačne inštrukcije prek spleta. Eden izmed razlogov je tudi ta, da še nihče v Sloveniji tega ni naredil prej, vsaj kolikor je meni znano," je povedal Soršak.

Spet na vrhu lestvice
Elvis Jackson pa so se spet znašli na vrhu lestvice  Stop Pops 20. Tokrat je skupina s pesmijo What Took You So Long za seboj pustila svetovne pop ikone, kot so Take That, Black Eyed Peas, Kyle Minogue in druge.

Skupina pa za leto 2011 načrtuje več koncertnih turnej, in sicer v Avstriji, Nemčiji, Švici, na Češkem, Slovaškem in Madžarskem, poleg tega pa naj bi v letu 2011 pripravili in posneli tudi nov album. Pred tem imajo v načrtu dva videospota z aktualne plošče Against The Gravity in veliko poletnih festivalskih nastopov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.