Magazin > Film & Glasba & TV
42 ogledov

Špikova mladeniču ni povedala resnice

Marsel Tahirović POP TV/Miro Majcen
V zadnji oddaji X Factor je nastopil 18-letni Marsel Tahirović, ki ima zagotovo veliko talentov, a med njimi na žalost ni pevskega.

Mladi Ljubljančan je zapel pesem Mance Špik Poljub v slovo, a žirije ni prepričal. Jadranka, Damjan in Aleš so na koncu pohvalili le njegov pogum, lažnega upanja pa mu niso dajali. Za razliko od Mance Špik, ki je 18-letnika dvakrat že potegnila k sebi na oder in z njim odpela del pesmi. "Povabila me je iz množice in me predstavila kot svojega dobrega prijatelja. Rekla je, da dobro pojem in da bi bilo škoda, če ne bi nadaljeval," je v oddaji povedal Marsel, veliki oboževalec Špikove.

"Marsela poznam, je zelo simpatičen in prijazen fant. Velikokrat pride na kakšen moj nastop in kdaj pa kdaj z mano odpoje tudi kakšen refren ... Kaj točno sem mu rekla, se ne spomnim, a vsakega, ki se trudi in naštudira mojo pesem, pohvalim. Verjetno res ni bil najbolj briljanten, a ker nisem gledala nastopa, ne bi mogla komentirati. Ampak tudi če bi mi odrepal, deklamiral ali čisto fovš odpel pesem, bi ga pohvalila za pogum in ker posluša moje pesmi. To mi največ pomeni," je za portal X Factorja razložila Špikova.

Mi smo pevko želeli vprašati, ali bo z Marselom posnela duet, kot ji je to predlagala žirantka Jadranka Juras, a se na naš klic še ni odzvala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.