Magazin > Film & Glasba & TV
97 ogledov

Srebrna krila pri nas brezplačno

Srebrna krila
1/3
Arhiv organizatorja
Ena najpopularnejših ex Yu skupin Srebrna krila se po 25 letih vrača na sceno. Sredi avgusta jih lahko ujamete tudi pri nas.

Zakuni se ljubavi, Nek živi ljubav in Ja nisam kockar so le ene od velikih hitov ene najpopularnejših pop-rock skupin z območja nekdanje Jugoslavije Srebrna krila, ki se vračajo na glasbeno sceno.

Ustanovitelj in vodja skupine, pevec Vlado Kalember, je po 25 letih premora zbral originalne člane skupine, kitarista Davorja Jelaviča Dadota in bobnarja Slavka Pintariča Pišto. Skupaj so 1. julija nastopili na prvem povratnem koncertu v Zagrebu, kjer so navdušili več kot 50 tisoč obiskovalcev, ki so jih zasuli s svojimi velikimi hiti.

Skupina bo 11. avgusta nastopila tudi pri nas, in sicer na brezplačnem koncertu v Avditoriju Portorož. Zasedba Srebrna krila je zaznamovala glasbeno sceno vse od 70-ih do 90-ih let prejšnjega stoletja. Njihove nepozabne uspešnice so bile stalnica vseh radijskih in televizijskih postaj, plošče pa so z lahkoto dosegale večmilijonske diamantne, platinaste in zlate naklade. Srebrna krila so bila edina, ki so razprodala beograjski koncert kar devet dni zapored.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.