Magazin > Film & Glasba & TV
39 ogledov

Sta prijatelja samo za seks?

Prijatelja samo za seks Kolosej
Sta tudi vidva samo prijatelja za seks? Preverita v romantični komediji Prijatelja samo za seks, ki je ta teden prišla na filmska platna slovenskih kinematografov.

Dylan (Justin Timberlake) in Jamie (Mila Kunis) se niti pod razno nočeta ustaliti. Ko Newyorčanka Jamie napne vse svoje sile in uporabi vse svoje čare, da umetniškega vodjo Dylana, ki živi v Los Angelesu, zvabi v sanjsko službo v New York, oba hitro spoznata, da sta sorodni duši. Za seboj imata že veliko propadlih razmerij, zato sta oba pripravljena narediti križ čez ljubezen in se osredotočiti na zabavo.

Ko se torej Dylan preseli v New York in se dvojica začne redno družiti, ju velikokrat spravi v smeh skupno prepričanje, da je ljubezen mit, ki ga propagirajo hollywoodski filmi. Neuspešno iskanje prave ljubezni ju združi v postelji, vendar z obljubo, da gre zgolj za prijateljski seks brez obveznosti. Med čakanjem na idealnega partnerja se njune posteljne avanture spreminjajo v strastno razmerje, toda strah priznanja ljubezni ju postavi pred največjo življenjsko preizkušnjo.

Romantično komedijo si lahko ogledate v ljubljanskem Koloseju in Planetu Tuš v Celju, Kranju, Mariboru, Novem mestu in Kopru.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.