Magazin > Film & Glasba & TV
106755 ogledov

Takšna blamaža se je na odru pripetila našemu pevcu

luka basi Instagram
Luka Basi s tem posnetkom verjetno marsikoga nasmejal.

Za pevke in pevce se je začela sezona nastopov na prostem, ki ob tem nestanovitnem vremenu s sabo prinašajo številne izzive. To sta pred kratkim na lastni koži izkusila Raay in Marjetka Vovk. Duo je v poletje zakorakal s svojo prvo grajsko turnejo, tudi ta niz koncertov je že bolj kot ne razprodan, le obljubljenih zvezd je bilo doslej več na odru kot na nebu. Prejšnji petek so morali nastop z gradu Bogenšperk prestaviti v bližnjo dvorano, v Sevnici pa je grozilo, da bo treba vse skupaj celo odpovedati, saj se je tik pred začetkom nad prizoriščem utrgal oblak

Luka Basi, čigar producent je Raay, pa je imel v Kočevju malce drugačne težave. Pevec je znan po tem, da na odru daje vse od sebe, tako je bilo tudi tokrat. Ko je pred občinstvom pokleknil, pa se je pripetila nezgoda - njegove hlače entuziazmu niso bile kos... Luka je situacijo mojstrsko rešil in nadaljeval s koncertom, kot da se ne bi nič zgodilo. Posnetek neprijetnega trenutka pa je objavil na družbenih omrežjih. "Ko hlače enostavno ne zdržijo vzdušja, ki ste ga včeraj pričarali v Kočevju. Vse je enkrat prvič. KOČEVJE, še enkrat hvala, bili ste fenomenalni, da nas niti ta pripetljaj ni ustavil!" je zapisal ob videu.

O Luki se je sicer veliko pisalo aprila, ko se je razvedelo, da je investiral v gostinski lokal Balu, ob vznožju smučišča Poseka. Lastnik zemljišča je občina, najemnik pa je Marjan Glinik, direktor podjetja G-team. Trenutno na zemljišču stojijo glamping hišice, težava pa je nastala, ker na tem zemljišču ni pridobljenega dovoljenja za gostinsko dejavnost, kar bi moral priskrbeti investitor Basi. 

“Trenutno se trudim to rešiti po hitrem postopku, drugače pa se mi s tem ne da ukvarjati, vse izjave sem že dal. Na kratko: zaveden sem bil s strani podjetja G-team, saj sem ob postopku pridobitve uporabnega dovoljenja šele izvedel, da objekt nima dovoljenja za gostinsko dejavnost. Podjetje mi je dalo pogodbo in jaz sem bil zaveden. Sem pa presenečen, da občina ne vidi nobenih vizij za razvoj smučišča in mi ne stoji ob strani," nam je o tej temi takrat povedal.

Komentarjev 5
  • Avatar MS
    MS 10:36 24.junij 2024.

    Ender3, vsako delo je častno! Tudi petje je, enako kot manualno -fizično na katero ti prisegaš! In končno trg je tisti ki vsako delo ovrednoti! Očitno si fizikalec ki se lažno predstavlja za zdravstvenika!

  • Avatar Tone Murgelj
    bumbar11 18:20 11.junij 2024.

    Slovenski pevec?!? Navaden Narcisoidnik, kar se kaže tudi v tem, da si ne zna izbrati niti pravih hlač. A hoče s pretesnimi gatkami pokazati, da nima nič v njih????

  • Ender3 11:23 11.junij 2024.

    Zbanat takšne z odra, ki namesto z rokami služijo s petjem. Narava že ve kako z njimi postopati.